צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

אלפחורס

עוגיות נימוחות במילוי ריבת חלב. הקינוח הכי שווה מדרום אמריקה, בגרסת השף קונדיטור של לחמי

אלון גולדמן | קונדיטוריית לחמי | פורסם 14/01/13 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 30 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבצק:

200 חמאה רכה

150 אבקת סוכר (כוס ורבע)

3 חלמונים

1 כפית מחית וניל טבעית

מעט גרידת לימון

300 גרם קורנפלור (2 כוסות)

200 גרם קמח (כוס וחצי)

2 גרם סודה לשתייה (חצי כפית)

8 גרם אבקת אפייה (כמעט שקית)

להרכבה:

כוס ריבת חלב

כוס קוקוס

אופן ההכנה:

1 מקרימים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה ואבקת הסוכר. ממשיכים עד שהמסה מקבלת מעט נפח.

2 מוסיפים בהדרגה את החלמונים ומערבלים היטב. מוסיפים וניל וגרידת לימון ומערבבים עד לאחידות. מוסיפים את החומרים היבשים (קורנפלור, קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה) ומערבלים רק עד שהמסה אחידה.

3 מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה (אין צורך לקמח) ומקררים שעה לפחות.

4 קורצים עוגיות ואופים ב-150 מעלות כ-15 דקות, עד להזהבה קלה.

5 הרכבה: מדביקים כל צמד עוגיות זו לזו בעזרת ריבת חלב, וטובלים את הדפנות בקוקוס. שומרים בכלי אטום.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!