אורז מלא מוקפץ

תוספת טעימה עם טופו וג'ינג'ר

עדי רם | טבע הריפוי | פורסם 06/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כף שמן זית

בצל קטן קצוץ

‏2 שיני שום כתושות‏

כפית שורש ג'ינג'ר מגורר ‏

חבילת טופו חתוך לקוביות

‏4 כוסות אורז מלא מבושל מקורר‏

‏3 כפות רוטב סויה‏

חצי כוס אפונה מבושלת

‏2 כפות כוסברה קצוצה‏

כפית שמן שומשום כהה

אופן ההכנה:

בווק או במחבת עמוק מחממים את שמן הזית, מוסיפים את ‏הבצל, שום, ג'ינג'ר ומערבבים.‏ מוסיפים את הטופו והאורז ומערבבים.‏ מוסיפים את רוטב הסויה, אפונה, כוסברה ושמן ‏שומשום, מערבבים היטב ומגישים חם.