צילום׃ מירי צדוק, עוגה לשבת
שניצל דג בתנור
יש פילה דניס? מצוין. יש רק אמנון? גם טוב! כך או כך, תקבלו שניצלים עסיסיים ופריכים, טעימים וכיפיים - בין שתי פרוסות חלה או בצלחת עם אורז או תפוחי אדמה. מהמנות שאנחנו מוכנים לקלוט תמיד
מירי צדוק | עוגה לשבת
| פורסם 14/10/24
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
6-8 פילה דניס ללא עור (אפשר להחליף לאמנון או לברק)
2 ביצים
2 כפות שמן זית
כפית צ'ילי
חצי כפית פלפל שחור
כף פפריקה מתוקה
כפית מלח אטלנטי
3-4 שיני שום כתושות
כחצי שקית פירורי לחם
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-250 מעלות.
2 שוטפים את הפילטים ומנגבים במגבת נייר (זה חשוב, כדי שהרוטב ייספג בדג).
3 טורפים את הביצים ומערבבים עם שמן הזית, התבלינים והשום הכתוש. מכניסים את הפילטים (אפשר להשהות מעט במקרר).
4 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. מוציאים את הפילטים מהרוטב, מצפים בפירורי לחם ומסדרים בתבנית.
5 צולים 10-15 דקות.
המתכון המקורי ועוד מתכונים מעולים באינסטגרם עוגה לשבת
בתיאבון!