צילום׃ רעות עזר-אסרף, mako אוכל

דג צלוי בפסטו עגבניות מיובשות

יש אנשים שפוחדים להתעסק עם דגים. אנחנו בעמדה שכל עוד יש מתכון טוב ודג טוב - אין שום סיבה לחשש. הנה, בואו תראו את הדניס הנחמד הזה, שמצריך פחות מרבע שעה של עבודה

רעות עזר-אסרף | mako אוכל | פורסם 09/09/19 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 38 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

5 יחידות פילה דניס

לפסטו:

חצי כוס עגבניות מיובשות

כוס עלי בזיליקום

כוס עלי נענע

1 גבעול סלרי

5 שיני שום שלמות

חצי כוס צנוברים, קלויים

חצי כוס שקדים קלופים, קלויים

רבע כוס אגוזי מלך, קלויים

שלושת רבעי כוס שמן זית

קליפה מגוררת מלימון אחד

מלח

אופן ההכנה:

1  טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הפסטו עד לקבלת מרקם חלק.

2  מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים את פילה הדג כך שהעור פונה כלפי מטה. מורחים כמות נדיבה של פסטו, מכסים ומעבירים למקרר לשעה.

3  מחממים תנור ל-200 מעלות.

4  צולים את הדג 20 דקות ללא כיסוי, עד שהפסטו משחים מעט.