צילום׃ רעות עזר-אסרף, mako אוכל
דג צלוי בפסטו עגבניות מיובשות
יש אנשים שפוחדים להתעסק עם דגים. אנחנו בעמדה שכל עוד יש מתכון טוב ודג טוב - אין שום סיבה לחשש. הנה, בואו תראו את הדניס הנחמד הזה, שמצריך פחות מרבע שעה של עבודה
רעות עזר-אסרף | mako אוכל
| פורסם 09/09/19
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (3 מנות):
5 יחידות פילה דניס
לפסטו:
חצי כוס עגבניות מיובשות
כוס עלי בזיליקום
כוס עלי נענע
1 גבעול סלרי
5 שיני שום שלמות
חצי כוס צנוברים, קלויים
חצי כוס שקדים קלופים, קלויים
רבע כוס אגוזי מלך, קלויים
שלושת רבעי כוס שמן זית
קליפה מגוררת מלימון אחד
מלח
אופן ההכנה:
1 טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הפסטו עד לקבלת מרקם חלק.
2 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים את פילה הדג כך שהעור פונה כלפי מטה. מורחים כמות נדיבה של פסטו, מכסים ומעבירים למקרר לשעה.
3 מחממים תנור ל-200 מעלות.
4 צולים את הדג 20 דקות ללא כיסוי, עד שהפסטו משחים מעט.