צילום׃ רותם ליברזון, אוכל טוב, mako

קציצות טונה

אם עדיין לא נחשפתם לעולמן המופלא של קציצות הטונה, אנחנו ממש ממליצים לכם לעשות ספתח עם המתכון הזה. העבודה סמלית בלבד, והתוצאה - כמו קפסולה של כריך תוניסאי מושקע. יחסי עלות-תועלת שכאלה לא מוצאים בכל יום

רותם ליברזון | אוכל טוב, mako | פורסם 27/06/22 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 89 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

קופסת טונה בשמן זית (160 גרם), מסוננת

חצי בצל לבן, קצוץ דק

חופן עלי כוסברה או פטרוזיליה, קצוצים דק

2 ביצים

חצי כוס פירורי לחם

כפית גדושה ממרח לימונים כבוש

חצי כפית אריסה (לא חובה)

חצי כפית מלח

לטיגון ולהגשה:

שמן חצי עמוק

פלחי לימון

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל המרכיבים.

2 יוצרים כ-8 קציצות ומטגנים בשמן חצי עמוק עד השחמה משני הצדדים.

3 מגישים מיד (מומלץ עם פלח לימון).

קציצות טונה ולימון כבוש, רותם ליברזון (צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako)
קציצות טונה ולימון כבוש, רותם ליברזון|צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako

>> לבלוג של רותם ליברזון

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

 ** לגרסה אפויה: מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים נייר אפייה ומסדרים את הקציצות. משמנים גם מלמעלה. אופים עד שהקציצות משחימות מצד אחד, כרבע שעה, הופכים ואופים עד שמשחימות מהצד השני - כ-5 דקות.