צילום׃ מאור פינקלשטיין, mako אוכל

דג מרוקאי פשוט להכנה

יש כאלה שמתלהבים ממאור פינקלשטיין מ"חתונה ממבט ראשון" ויש כאלה שפחות, אבל מכישורי המטבח של השף הצעיר אי אפשר שלא להתרשם. לכן אנחנו שמחים וגאים ללמוד ממנו איך מכינים דג מרוקאי עם פלפלים, ועוד בחצי שעה

מאור פינקלשטיין | mako אוכל | פורסם 14/04/20 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 107 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 פילה דניס

2 תפוחי אדמה, קלופים

4-5 פלפלים חריפים

2 פלפלים צבעוניים מתוקים, חתוכים לרבעים

8 שיני שום

חופן כוסברה קצוצה

שמן זית

מלח

פפריקה מתוקה

פפריקה מעושנת

אופן ההכנה:

1 פורסים את תפוחי האדמה ומסדרים את הפרוסות בתחתית הסיר.

2 מסדרים על תפוחי האדמה את הפלפלים החריפים ואת הפלפלים המתוקים.

3 מוסיפים את הדגים, השום והכוסברה ומתבלים בשמן זית, מלח ושני סוגי הפפריקה.

4 מוסיפים מים עד לגובה הדגים, מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים כ-20 דקות.