צילום׃ יעל קצב, mako אוכל
סטייק ברוקולי ופרמזן
מה יש בברוקולי הזה? באמת שכמעט כלום. תערובת של שמן זית, תבלינים ופרמזן מגוררת - וזה כל מה שהוא צריך בשביל להפוך לתחליף סטייק שאי אפשר להפסיק לזלול
יעל קצב | אוכל טוב, mako
| פורסם 07/06/22
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
ברוקולי, חתוך לסטייקים
4 כפות שמן זית
2 כפות גבינת פרמזן מגוררת
רבע כפית פלפל שחור גרוס
רבע כפית צ'ילי גרוס
חצי כפית מלח גס
כמה פרוסות של פרמזן
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים בקערה קטנה שמן זית, פרמזן מגוררת, פלפל שחור, צ'ילי גרוס ומלח.
3 מסדרים את הברוקולי בתבנית מרופדת נייר אפייה ומברישים בתערובת.
4 צולים בתנור 20 דקות, עד שהברוקולי מתרכך ונחרך מעט.
5 מוציאים מהתנור, מניחים פרוסות של פרמזן ומחזירים לעוד שתי דקות, עד שגבינת הפרמזן נמסה.
![](https://img.mako.co.il/2022/06/06/food_060622_brokoli_autoOrient_i.jpg)
יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים.