צילום׃ Claude Dagenais, Istock

עוגיות שוקולד ללא גלוטן

העוגיות הפאדג'יות האלו לא רק מהירות בטירוף, אלא גם לא מכילות קמח או מוצרי חלב, כך שהן מושלמות אפילו לפסח

הדר אליאס | mako אוכל | פורסם 23/03/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 231 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (16 מנות):

1/4 2 כוסות אבקת סוכר

1/4 כפית מלח

1 כוס קקאו (לא ממותק)

3 חלבונים מביצים גדולות

2 כפיות תמצית וניל

גיוונים

1 כפית אבקת קפה

1 כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי העוגיות לתערובת נוזלית. אם רוצים, ניתן להוסיף לבלילה כפית אבקת קפה, ו/או שוקולד צ'יפס.

3 בעזרת כף רגילה או כף גלידה קפיצית יוצקים עוגיות בקוטר 3.5-4 ס"מ על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

4 אופים כ-8 דקות. העוגיות יוצאות יחסית שטוחות, מעט מבריקות ועם סדקים.

5 מצננים היטב ומעבירים אותן לקופסה אטומה היטב.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!