צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
צנימי בטטה
אם גם אתם מרגישים שמרוב פחמימות ריקות אתם תכף הופכים ללחמנייה בעצמכם - זה הפתרון בשבילכם: צנימים פריכים, דקים וטעימים, שעשויים לא מלחם אלא מפרוסות בטטה דקיקות. איך הקסם הזה קורה? הנה, ממש בקלות
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 17/03/20
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 בטטה גדולה
תרסיס שמן (לא חובה)
תוספות אפשריות:
שוקולד למריחה ובננות פרוסות
גבינת שמנת, פרוסות עגבנייה ובזיליקום
אבוקדו טרי, פרוס
קרם פרש או שמנת חמוצה ותותים
ביצת עין
חמאת בוטנים ובננה
אופן ההכנה:
1 פורסים את הבטטה דק דק לאורכה, רצוי בעזרת מנדולינה.
2 מכניסים לטוסטר ל-2 דקות (כ-2 סבבים של הטוסטר).
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב
3 מסדרים את התוספות ומגישים.