צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
קציצות ירק
תרד, הרבה עשבי תיבול, ביצה, חצי כפית של כורכום, פירורי לחם וקליפת לימון מגוררת, בשביל הקטע. זה כל מה שיש בקציצות הירק האלה, אז מי מוכן להסביר לנו איך זה שהן כל כך כל כך טעימות?
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 27/11/23
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
מעט שמן זית
חצי קילו תרד (רק עלים)
חצי חבילה כוסברה, קצוצה דק
חצי חבילה פטרוזיליה, קצוצה דק
1 ביצה
שלושת רבעי כוס פירורי לחם
צרור בצל ירוק, קצוץ דק
מלח
פלפל שחור
חצי כפית כורכום
קליפה מגוררת מחצי לימון
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 מטגנים את התרד במעט שמן זית עד שהוא מתרכך. סוחטים היטב וקוצצים.
2 מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.
3 יוצרים מהתערובת קציצות שטוחות ולא גדולות (בערך כף תערובת לכל קציצת ירק).
4 מטגנים להשחמה יפה, בערך 3 דקות מכל צד.
לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!