צילום׃ נמרוד סונדרס, mako אוכל

ספרינג רולס סלמון

מחפשים לתקתק ארוחה מרשימה באפס זמן וכלום עבודה? תתחילו בלהצטייד בסלמון טרי איכותי, משם הדרך לספרינג רול האידיאלי היא קצרצרה

אורלי פלאי-ברונשטיין | mako אוכל | פורסם 02/12/20 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 28 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

את הספרינג רולס מגלגלים ואוכלים כמה שיותר מהר, לכן זאת מנה שמתאימה לארוחה אינטראקטיבית, שבה הסועדים הם חלק מההכנה על השולחן. מגישים עם רוטב חמאת בוטנים או רוטב צ'ילי מתוק.

מרכיבים (4 מנות):

200 גרם פילה סלמון טרי, חתוך לרצועות

12 דפי אורז

רצועות ירק של מלפפון, גזר וצנוניות

נבטי מיקרו ועשבי תיבול טריים

לרוטב:

3 כפות חמאת בוטנים

3 כפות מיץ ליים או לימון סחוט טרי

1 כפית רוטב סויה

2 כפות מירין (או יין לבן מתוק)

חצי כפית רוטב צ׳ילי

אופן ההכנה:

1 מערבבים את חומרי הרוטב. טועמים ומאזנים טעמים במידת הצורך.

>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

2 טובלים כל דף אורז במים למשך 10 שניות. מעבירים למשטח עבודה ומניחים עליו רצועה של סלמון, כמה רצועות ירקות ועשבי תיבול. מקפלים את השוליים פנימה ומגלגלים. מניחים על מצע של עלי חסה או כרוב כדי להימנע מהידבקות של דפי האורז לצלחת, שעלולה להביא לקריעתם.

3 מגישים את הרולים מיד, עם הרוטב.

ספרינג רולס סלמון - ההרכבה (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)
ההרכבה|צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל

***

מותג SFN ,Sea Food From Norway, מייצא את הסלמון האיכותי ביותר, שטעמו עדין ומרקמו ייחודי. סלמון נחשב לחומר גלם מופלא ויכול להשתלב במגוון מתכונים בערבי שישי או במועדים חגיגיים, זמנים שבהם אתם יושבים סביב השולחן עם האנשים שאתם הכי אוהבים. הסלמון של SFN גדל בטבע פראי בנורווגיה, במים נקיים וקרים, שם קיימים התנאים המושלמים להתפתחותו. לכן, בפעם הבאה שתחשקו במנת סלמון פרימיום – חשוב שתשימו לב לסימון של ארץ המקור נורווגיה, וזכרו שתמיד עדיף לקנות אותו טרי.

ספרינג רולס סלמון (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)
ספרינג רולס סלמון|צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל

לבלוג המתכונים של אורלי ונמרוד - סיר פלא