צילום׃ הדר אליאס, mako אוכל
סלט שורשים חובה
הסלטים הכי טובים הם אלה שהירקות עושים בהם את כל העבודה, בלי להזדקק לתמיכה של תוספות או רוטב מתוחכם. בסלט הזה זה בדיוק המצב, ולכן אנחנו מפצירים בכם להכין אותו כמו שיותר פעמים לפני שהחורף מתפנה סופית
הדר אליאס | mako אוכל
| פורסם 02/04/24
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעשר דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
2 שומרים
2 גזרים
קולרבי
מלח
שמן זית
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה:
1 פורסים את השומרים הכי דק שאפשר (הכי טוב ומהיר במנדולינה). אם יש עלים רעננים ויפים, קוצצים גם אותם.
2 מקלפים את הגזרים וחותכים למקלות דקיקים (הכי טוב ומהיר בקולפן ג'וליאנים).
3 חותכים גם את הקולרבי למקלות דקיקים.
4 מערבבים את הירקות בקערה יחד עם מלח, מעט שמן זית ומיץ לימון.