גרנולה מושלמת שמכינים במחבת ב-5 דקות
אנחנו מסוג האנשים שיכולים לחיות על גרנולה, ואת המתכון הזה של רון יוחננוב לגרנולה פריכה אנחנו הולכים לאמץ: בלי להסתבך עם התנור, פשוט מקפיצים במחבת שיבולת שועל, פיצוחים ותוספות שאוהבים, וזהו
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 כפות שמן קוקוס / שמן זית
5 כפות מייפל טבעי / סילאן טבעי / דבש
2 כוסות שיבולת שועל שלמה
1 כוס של תוספות לבחירה שאוהבים (שבבי שקדים / פקאנים / גרעיני חמניה / גרעיני דלעת / חמוציות / צימוקים)
חצי כפית קינמון
אופן ההכנה:
1 מחממים מחבת נון סטיק ומוסיפים שמן ומייפל. מבשלים על להבה גבוהה כדקה עד לבעבוע.
2 מוסיפים את שיבולת השועל, התוספות והקינמון.
>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?
3 מורידים ללהבה בינונית, מערבבים ומבשלים כ3-4 דקות או עד שהגרנולה נראית שזופה מעט.
4 לגרנולה פירורית: מעבירים למגש מרופד בנייר אפייה ומשטחים. אם רוצים צ'אנקים של גרנולה - מעבירים למגש מרופד בנייד אפייה ומרכזים כגוש אחד. אחרי ההתקררות מפוררים לצאנטים.
4 מקררים היטב ומעבירים לצנצנת אטומה.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב
בתיאבון!