צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

גרנולה מושלמת שמכינים במחבת ב-5 דקות

אנחנו מסוג האנשים שיכולים לחיות על גרנולה, ואת המתכון הזה של רון יוחננוב לגרנולה פריכה אנחנו הולכים לאמץ: בלי להסתבך עם התנור, פשוט מקפיצים במחבת שיבולת שועל, פיצוחים ותוספות שאוהבים, וזהו

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 03/08/20 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 179 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 כפות שמן קוקוס / שמן זית 

5 כפות מייפל טבעי / סילאן טבעי / דבש 

2 כוסות שיבולת שועל שלמה 

1 כוס של תוספות לבחירה שאוהבים (שבבי שקדים / פקאנים / גרעיני חמניה / גרעיני דלעת / חמוציות / צימוקים) 

חצי כפית קינמון 

אופן ההכנה:

 1 מחממים מחבת נון סטיק ומוסיפים שמן ומייפל. מבשלים על להבה גבוהה כדקה עד לבעבוע.

2 מוסיפים את שיבולת השועל, התוספות והקינמון.

>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

3 מורידים ללהבה בינונית, מערבבים ומבשלים  כ3-4 דקות או עד שהגרנולה נראית שזופה מעט. 

4 לגרנולה פירורית: מעבירים למגש מרופד בנייר אפייה ומשטחים. אם רוצים צ'אנקים של גרנולה - מעבירים למגש מרופד בנייד אפייה ומרכזים כגוש אחד. אחרי ההתקררות מפוררים לצאנטים. 

4 מקררים היטב ומעבירים לצנצנת אטומה.

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב 

גרנולה (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
גרנולה ב-5 דקות במחבת |צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

בתיאבון!