צילום׃ פאני דוד, mako אוכל
כרוב וכרובית בתנור
אנחנו רגילים לצלות כרובית בתנור, וגם סטייקים של כרוב צלוי זה משהו שיצא לנו לזלול לא אחת. האם לא בשלה העת לאחד בין השניים האלה לתוספת פריכה ומשגעת אחת?
פאני דוד | mako אוכל
| פורסם 24/11/21
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 כרובית, מפורקת לפרחים
1 כרוב לבן, חתוך לפלחים עבים
רבע כוס שמן זית
מלח
כפית תימין מיובש
מעט סילאן
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים את הכרוב והכרובית בשכבה אחת.
בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם
3 זולפים את שמן הזית, מתבלים במלח ותימין ומזלפים מעט סילאן.
4 צולים שעה וחצי, עד שהירקות מתרככים ומשחימים יפה.
בתיאבון!