צילום׃ Hans Geel, ShutterStock
בטטות בתנור בדיוק כמו שצריך
איך מכינים בטטות בתנור שהקליפות שלהן רכות וטעימות והן למעשה תענוג בפני עצמו? זה פשוט ממש - ודורש רק שלושה דברים: זמן, בעיטה קטנה במוסכמות וכן, גם בטטות
| mako אוכל
| פורסם 02/09/20
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
בטטות
אופן ההכנה:
1 מרפדים את תבנית התנור (או הרשת) בנייר אפייה ומסדרים את הבטטות.
2 מכניסים את הבטטות לתנור הקר, ורק אז מדליקים אותו על 180 מעלות.
3 צולים שעה לפחות (לבטטות גדולות אפילו שעתיים), עד שהקליפות ממש מקומטות ומתחילות לבעבע נוזל קרמלי.
4 מכבים את התנור ומחכים כ-5 דקות, עד שהבעבוע מפסיק. זוללים.