צילום׃ Hans Geel, ShutterStock

בטטות בתנור בדיוק כמו שצריך

איך מכינים בטטות בתנור שהקליפות שלהן רכות וטעימות והן למעשה תענוג בפני עצמו? זה פשוט ממש - ודורש רק שלושה דברים: זמן, בעיטה קטנה במוסכמות וכן, גם בטטות

| mako אוכל | פורסם 02/09/20 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 366 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

בטטות

אופן ההכנה:

1 מרפדים את תבנית התנור (או הרשת) בנייר אפייה ומסדרים את הבטטות.

2 מכניסים את הבטטות לתנור הקר, ורק אז מדליקים אותו על 180 מעלות.

3 צולים שעה לפחות (לבטטות גדולות אפילו שעתיים), עד שהקליפות ממש מקומטות ומתחילות לבעבע נוזל קרמלי.

4 מכבים את התנור ומחכים כ-5 דקות, עד שהבעבוע מפסיק. זוללים.