צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
סטייק כרובית פיצה
קבלו מתכון לפיצה מהממת בלי בצק בכלל: במקום כל הפחמימות (וגם כל העבודה הכרוכה בהן) - פשוט משתמשים בפרוסות כרובית צלויות ומושלמות בפני עצמן. מי אמר שפיצה לא יכולה להיות גם סופר טעימה וגם בריאה?
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 22/12/20
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1 כרובית גדולה
מעט שמן זית
מלח
פלפל שחור
רוטב פיצה או רוטב עגבניות
200 גרם גבינה צהובה מגורדת או מוצרלה
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 פורסים את הכרובית לפרוסות בעובי של כס"מ וחצי.
3 מברישים במעט שמן זית, ממליחים ומפלפלים ומכניסים לתנור ל-25 דקות או עד הזהבה.
>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?
4 מוציאים מהתנור ומורחים על כל סטייק כרובית 2 כפות רוטב עגבניות או רוטב פיצה.
5 מפזרים מעל גבינה צהובה ותוספות שאוהבים ומכניסים שוב לתנור ל-5 דקות להקרמה.
מגישים חם.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם.