צילום׃ alisafarov, ShutterStock
גוואקמולי
גוואקמולי הוא מטבל שלא באמת צריך מתכון בשבילו, אבל כשמכינים אותו ממתכון טוב פתאום מגלים עולם ומלואו. אתם מוזמנים לנסות
מיכל מוזס | mako אוכל
| פורסם 13/02/22
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
3 אבוקדו גדולים, ללא קליפה וגלעין
1 עגבנייה, קצוצה
מיץ מחצי לימון
1 כפית חרדל
1 כפית מיונז
2-1 שיני שום, קצוצות
רבע פלפלון צ'ילי קצוץ (או לפי דרגת החריפות הרצויה)
מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפות כוסברה ו/או פטרוזיליה, קצוצה
אופן ההכנה:
שמים את כל מרכיבי הגוואקמולי בקערת מעבד מזון ומעבדים בפולסים עד שמתקבלת מסה שחלקה קרמית וחלקה עדיין עם גושים. מגישים.
והנה מתכון לפסטה עם גוואקמולי!
בתיאבון!