צילום׃ עידית בן עוליאל, בייקרי

עוגיות שקדים מדופדפים ושוקולד צ'יפס

עוגיות שקדים הן אהבה ותיקה שלנו. הוסיפו לזה פצפוצי שוקולד מריר איכותי וקיבלתם חתיכת מעדן טעים, כיפי וסופר קל להכנה

| בייקרי | פורסם 01/04/18 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 29 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

100 גרם חמאה רכה

100 גרם סוכר

1 ביצה

40 גרם קמח מצה

80 גרם שוקולד מריר 60%, קצוץ (לא פתיתי שוקולד צ'יפס קנויים)

180 גרם שקדים פרוסים

אופן ההכנה:

1 מערבלים את החמאה והסוכר במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת קרם בהיר.

2 מוסיפים ביצה וקמח מצה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

>> כל הקינוחים לפסח

>> כל המתכונים לפסח

עוגיות שקדים מדופדפים ושוקולד צ'יפס (צילום: עידית בן עוליאל, בייקרי)
רבע שעה בתנור|צילום: עידית בן עוליאל, בייקרי

3 מוסיפים שוקולד ושקדים ומערבבים בעדינות.

4 יוצרים עוגיות קטנות של כ-2 ס"מ בעזרת כף, ומסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה במרווחים גדולים.

5 אופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות, עד לקבלת גוון חום בהיר.