צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
זה הסוד לקניידלך רכים ואווריריים
כן, מקציפים את הביצים, לא, לא צריך להפריד חלבונים מחלמונים, וכן, יש עוד עניין קטן (מקציפים גם את השמן). ככה מכינים קניידלך שאי אפשר להפסיק לאכול
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 27/03/23
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לכ-40 יחידות:
4 ביצים
שליש כוס שמן זית
כוס וחצי מים
כפית מלח
כפית פלפל שחור
2 כוסות קמח מצה
אופן ההכנה:
1 מקציפים את הביצים בשלמותן עד קבלת לתערובת תפוחה, כ-2 דקות.
2 מוסיפים שמן, מים, מלח ופלפל וממשיכים להקציף למסה אחידה.
3 מוסיפים את קמח המצה ומערבבים עם כף בעדינות עד לאחידות. מצננים במקרר חצי שעה.
4 יוצרים כדורים קטנים בגודל כפית ומבשלים בסיר עם מים רותחים 10 דקות. מגישים עם מרק לוהט.