צילום׃ ענת אלישע, mako אוכל

סלט ירוק עם גבינת עיזים

סלט טוב יכול לגנוב את ההצגה, בטח ובטח כשמדובר בשבועות. הפריכות של הירקות, הוויניגרט הקלאסי ומטבעות גבינת העיזים הופכים אותו לכוכב של שולחן החג, עם כל הכבוד לפסטות, לפשטידות ולעוגות

ענת אלישע | mako אוכל | פורסם 16/05/23 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.9 41 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 לבבות חסה קיסר

2 כוסות עגבניות שרי חצויות

בצל סגול פרוס דק

תפוח עץ גרנד סמית, קצוץ

לרוטב:

חצי לימון סחוט

4 כפות שמן זית

כף דבש

כפית גדושה חרדל דיז׳ון גרגירים

שן שום כתושה

 

מעט מלח

לטבעות גבינת עיזים:

גליל גבינת עיזים 22% 

כוס פירורי לחם עם מעט מלח ים אטלנטי

ביצה טרופה

שמן לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה:

1 מניחים את כל מרכיבי הסלט בצלחת/קערת הגשה.

2 מכינים רוטב: שמים בצנצנת את כל מרכיבי הרוטבסוגרים ומשקשקים היטב.

עוד מתכונים לשבועות

3 יוצקים את הרוטב מעל הסלט ומערבבים.

4 מכינים את טביות גבינת העיזים: מחממים שמן לטיגון. פורסים את גבינת העיזים לפרוסות בעובי ס"מטובלים כל פרוסת גבינה בביצה ומעבירים לפירורי הלחםמצפים היטב ומעבירים לשמןמטגנים כדקה מכל צד.

5 מניחים את פרוסות הגבינה המטוגנות מעל הסלט ומגישים.

לבלוג של ענת אלישע

ולאינסטגרם שלה

חסה, בצל וכן, גם תפוח עץ (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
חסה, בצל וכן, גם תפוח עץ|צילום: ענת אלישע, mako אוכל

בתיאבון!