צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
פשטידת פסטה וגבינות
פשטידת פסטה וגבינות שסוגרת מנה לחג, ובכל יום אחר סוגרת ארוחה זריזה וטעימה במעט עבודה והשקעה. בסך הכל מבשלים פסטה, מסננים ומערבבים עם מלא גבינות טעימות ו-2 ביצים. קל, מהיר וטעים - לאמץ לחג לחיים
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 22/05/23
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
חצי חבילת פסטה מכל סוג (250 גרם)
200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
100 גרם שמנת מתוקה
100 גרם פרמזן מגוררת
2 שיני שום כתושות
2 ביצים
40 גרם חמאה מומסת
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2 מחממים תנור ל-180 מעלות.
3 כשהפסטה מסוננת ומצוננת, מערבבים עם כל יתר החומרים ומעבירים לתבנית.
4 אופים כחצי שעה.
בתיאבון!