צילום׃ דן לב, גד, מחלבות גד

בראוניז שוקולד גבינה

מה קורה כשמחברים בראוניז שוקולד עם עוגת גבינה? מקבלים קינוח עם מראה משויש ומקסים שמשלב בין שני הדברים הכי טעימים בעולם

| באדיבות מחלבות גד | פורסם 01/06/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 132 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לתערובת השוקולד:

200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות

175 גרם חמאה, חתוכה לקוביות

1/4 1 כוסות (250 גרם) סוכר

3 ביצים

כוס (140 גרם) קמח רגיל

2 כפות אבקת קקאו

לתערובת הגבינה:

2 גביעים (400 גרם) גבינת שמנת 30%, בטמפ׳ החדר

3 ביצים

3/4 כוס (150 גרם) סוכר

1/4 כוס (45 גרם) קמח רגיל

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2 מכינים את תערובת השוקולד: ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי) ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.

3 מוסיפים סוכר וביצים ומערבבים. מוסיפים קמח ואבקת קקאו ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.

4 מכינים את תערובת הגבינה: טורפים את חומרי התערובת במטריפה ידנית לתערובת חלקה ואחידה.

5 מרכיבים את העוגה ואופים: יוצקים את תערובת השוקולד לתבנית בגודל 27X33 ס"מ. יוצקים מעל את תערובת הגבינה, מערבבים קלות עם כף ליצירת מראה שיש ומחליקים.6. אופים בתנור החם כ-35 דקות, עד שהבראוניז זהוב קלות ויציב. מצננים היטב. שומרים מכוסה במקרר עד 3 ימים. 

>> לכל המתכונים לשבועות