צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

תבשיל ירוק (להגשה על אורז, לאוכלי קטניות)

תוספת מדהימה של תרד ערבי ושום, להגשה כרוטב על אורז או כסלט ללא הנוזלים

חיים כהן | mako אוכל | פורסם 17/03/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 43 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

חבילה גדולה של תרד ערבי (אם אין, אפשר להמיר בעלי מנגולד)

חצי כוס שמן זית

ראש שום ירוק, לא מקולף, עם מעט מהגבעול

מלח

אופן ההכנה:

1 שוטפים את עלי התרד הערבי היטב. אין צורך לנקות את הגבעולים. לא מייבשים.

2 מחממים את שמן הזית בסיר, וכשהוא מעט חמים מוסיפים את התרד, השום ומעט מלח.

3 מכסים את הסיר ומבשלים כרבע שעה על אש בינונית.

4 מסירים את המכסה ומבשלים עוד כמה דקות, עד שהתרד רך לגמרי.

* אפשר להגיש את התרד עם כל הנוזלים שלו (מומלץ), או לסנן אותו לפני ההגשה. בכל מקרה מומלץ לזלף עוד טיפה שמן זית מלמעלה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לפסח