צילום׃ יעל קצב, mako אוכל
סלט כרובית על לאבנה
זאת לא רק מנה סופר פשוטה וקלה להכנה, היא עושה רושם ומושלמת כמנה פני עצמה, וגם כתוספת או מנה ראשונה בארוחה יותר חגיגית וגדולה
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 02/07/24
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהארבעים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
כרובית גדולה-בינונית
3-4 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור
150-200 גרם לאבנה
עגבנייה
פלפל חריף, פרוס לטבעות
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מפרקים את הכרובית לפרחים ומניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ופלפל שחור.
3 מכניסים לתנור לכ-30 דקות, עד להזהבה של הכרובית.
4 מגישים: מורחים לאבנה על צלחת ההגשה ומעליה מניחים את פרחי הכרובית האפויים. חוצים את העגבנייה וסוחטים אותה על הכרובית והלאבנה. מפזרים מעט פלפל חריךף וזוללים!
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים
בתיאבון!