נשנושי ניוקי פריכים בדקה
כל מי שמתלונן (ובצדק) שניוקי קנויים זה ממש לא כמו הדבר האמיתי שמכינים לבד – צריך להכיר את מתכון העל הזה לנשנושים פריכים שמכינים בשנייה. כל כך מעט עבודה זה, שאפילו לא צריך לבשל מראש את הניוקי (הקנוי!)
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 11/05/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 חבילת ניוקי קטנים
3 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית אורגנו או תימין מיובשים
רבע כפית צ'ילי גרוס
חצי כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים את כל המרכיבים כך שהניוקי יצופו בשמן ותבלינים מכל הכיוונים.
3 מפזרים את הניוקי המתובלים על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים כ-30 דקות, עד הזהבה.
4 מנשנשים בשמחה.


ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים
בהצלחה!