נשנושי ניוקי פריכים בדקה

כל מי שמתלונן (ובצדק) שניוקי קנויים זה ממש לא כמו הדבר האמיתי שמכינים לבד – צריך להכיר את מתכון העל הזה לנשנושים פריכים שמכינים בשנייה. כל כך מעט עבודה זה, שאפילו לא צריך לבשל מראש את הניוקי (הקנוי!)

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 11/05/25 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 חבילת ניוקי קטנים

3 כפות שמן זית

1 כפית מלח

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כפית אורגנו או תימין מיובשים

רבע כפית צ'ילי גרוס

חצי כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מערבבים את כל המרכיבים כך שהניוקי יצופו בשמן ותבלינים מכל הכיוונים.

3 מפזרים את הניוקי המתובלים על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים כ-30 דקות, עד הזהבה.

4 מנשנשים בשמחה.

נשנושי ניוקי. תכף יהיה פה טעים (צילום: יעל קצב)
נשנושי ניוקי. תכף יהיה פה טעים|צילום: יעל קצב
נשנושי ניוקי פריכים בדקה (צילום: יעל קצב)
נשנושי ניוקי פריכים בדקה|צילום: יעל קצב

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

בהצלחה!