צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

תפוחי אדמה תפוצ'יפס

זהירות, מדובר בתבנית שמרגע שהיא מונחת על השולחן (או למעשה יוצאת מהתנור) - מספיק למצמץ בשביל לגלות שהיא התרוקנה כמעט כליל. יש לכם מנדולינה בבית? אז יאללה, לעבודה

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 29/07/24 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 89 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

6-7 תפוחי אדמה, שטופים ומיובשים

רבע כוס שמן זית

מלח

פלפל שחור

צ'ילי חריף גרוס ו/או עלי תימין, למי שאוהב

להגשה (לא חובה):

שן שום

לימון

אופן ההכנה:

1 פורסים את תפוחי האדמה במנדולינה הכי דק שאפשר. מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מערבבים את תפוחי האדמה עם שאר המרכיבים.

3 מסדרים בתבנית מרופדת נייר אפייה בשכבה אחת.

4 צולים 40 דקות, או עד שתפוחי האדמה שחומים ופריכים. מגישים מיד.

** בהגשה אפשר לגרר על תפוחי האדמה קליפת לימון או שם שום טרייה.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!