לביבות בטטה כמו שתמיד חלמתם
יש המון סוגים של לביבות בטטה, חלקם מצוינים, אבל כאלה נימוחות אנחנו מבטיחים לכם שלא אכלתם. אם תצליחו לשמור כמה להגשה ולא תזללו אותן ישר מהמחבת - מומלץ להגיש עם שמנת
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 13/08/24
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לכ-15 לביבות:
2 בטטות בינוניות
2 חלמונים
רבע כוס קמח תופח
חופן מוצרלה מגוררת
שלושת רבעי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
שמן, לטיגון
להגשה:
שמנת חמוצה
אופן ההכנה:
1 מקלפים את הבטטות, פורסים לפרוסות עבות ומבשלים בסיר עם מים רותחים כ-15 דקות, עד ריכוך.
2 מסננים ומועכים את הבטטות לקבלת מרקם חלק.
3 מוסיפים חלמונים, קמח, מוצרלה, מלח ופלפל שחור מערבבים.
4 מחממים מחבת עם שמן יחסית עמוק. בעזרת שתי כפות יוצרים לביבות ומכניסים אותן לשמן הרותח. מטגנים כשתי דקות מכל צד.
** מומלץ להגיש לצד שמנת חמוצה.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
בתיאבון!