צילום׃ דן-יה שוורץ
ריבת עגבניות שרי
ריבה אדומה וענוגה
שף אורי וקסלר | מסעדת מימה
| פורסם 13/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
קילו עגבניות שרי שטופות
700 גר' סוכר
מעט מים
50 גר' צנובר
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
שמים סוכר בסיר ומכסים במים מביאים לרתיחה ומבשלים עד שמופיעות בועות קטנות מוסיפים את עגבניות השרי ומבשלים עד שמגיעים לסמיכות הרצויה. מוסיפים את הצנוברים ופלפל שחור גרוס. הריבה מתאימה גם למאכלי כבש.