צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
סקונס עם קרם מסקרפונה וריבה
כשהשעה ארבע אחר הצהריים מגיעה, זה הזמן לסור למטבח ולהכין סקונס עם קרם מסקרפונה וריבת תותים משגעת. עד שתתיישבו עם כוס התה ביד ותרימו את הזרת באוויר, הכל יהיה כבר מוכן
עדן הראל | מאסטר שף VIP
| פורסם 04/02/15
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
לקרם:
100 גרם מסקרפונה
200 גרם שמנת מתוקה
1 כפית תמצית וניל
2 כפות סוכר
גרידת לימון
לריבת התותים:
300 גרם תותים
300 גרם סוכר
גרידת לימון
לימון סחוט
מקל קינמון
לסקונס:
2 כוסות קמח
כף אבקת אפייה
2 כפות סוכר
חצי כפית מלח
1 שמנת מתוקה
צימוקים
אופן ההכנה:
1 הקרם: במעבד מזון מערבבים את כל החומרים יחד עד להיווצרות קרם יציב. מכניסים למקרר.
2 הריבה: מבשלים כל המרכיבים יחד ומכניסים למקרר להתייצבות.
3 הסקונס: מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים את כל המרכיבים יחד (לא לערבב יותר מדי). משטחים את התערובת ביד לעובי של 4 ס"מ, יוצרים עיגולים ומכניסים לתנור ל-12 דקות.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.