צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

משולשי פסטה בפטריות וכבד אווז

עזבו אתכם מיוקר המחייה – אנחנו באנו ליהנות: פסטה טרייה ברוטב פטריות, ערמונים ויין לצד פרוסות כבד אווז. נשמע כמו טירחה? שווה כל דקת עבודה

פנינה טורנה | מאסטר שף VIP | פורסם 25/03/15 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 3.8 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לפסטה:

400 גרם קמח

4 ביצים

4 כפות שמן זית

4 כפות מים

לרוטב:

בצלי שאלוט

פרוסות כבד אווז

חזה אווז

יין פורט

ערמונים

חמאה

פטריות פורצ'יני

פטריות פורטובלו

אופן ההכנה:

1 מכינים את הפסטה.

2 במחבת מטגנים את בצלי השאלוט. במקביל, משרים את פרוסות כבד האווז וחזה האווז ביין פורט ומכניסים לחצי שעה למקרר.

3 במחבת מקרמלים ערמונים בחמאה ויין פורט. בסיר נפרד, מבשלים את הפטריות.

4 מוציאים את כבד האווז וחזה האווז מהמקרר. שמים בצד את פרוסות הכבד והחזה שופכים את היין למחבת. מצמצמים.

5 מוסיפים את הפטריות לבצלי השאלוט ואת הכל יחד לערמונים ומקפיצים.

6 על מחבת לוהטת צורבים את כבד האווז דקה מכל צד.

7 שופכים את הפסטה אל דנטה אל תוך תערובת הפטריות והערמונים ומקפיצים. מוסיפים את כבד האווז ואת רוטב היין המצומצם ומיצי כבד האווז שהופרשו בצריבה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.