צילום׃ יונתן בלום, יחסי ציבור

הפיליפינית החריפה של ג'ירף

ביקשנו, התחננו, ולבסוף הצלחנו: קבלו את המתכון למנה הכי טעימה של מסעדת ג'ירף

| מסעדת ג'ירף | פורסם 29/06/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.6 496 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

חצי חבילת אטריות ביצים (300 גרם), מבושלות לפי הוראות היצרן

מעט שמן לטיגון

חצי כוס חזה עוף פרוס לרצועות (135 גרם)

1 כפית ג'ינג'ר כתוש

1 כפית שום כתוש

רבע כוס מקלות בצל ירוק (30 גרם)

150 מ"ל ציר עוף

150 מ"ל חלב קוקוס

2 כפות מחית קארי אדום

חצי כפית מלח

1 כפית סוכר

1 כף בוטנים מטוגנים גרוסים

1 כף בוטנים מטוגנים שלמים

עלי כוסברה לקישוט

אופן ההכנה:

1 מטגנים על להבה גבוהה בווק עם מעט שמן את העוף, הג'ינג'ר, השום והבצל הירוק.

2 מוסיפים את מרק העוף וחלב הקוקוס, וגם את הקארי, המלח, הסוכר ושני סוגי הבוטנים.

3 מצמצמים את הרוטב על האש במשך דקה, ומוסיפים את האטריות.

4 מקשטים בעלי כוסברה טריים.