צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

פסטה שמנת, בטטה וגבינת עיזים בסיר אחד

מתכון לפסטה ברוטב שמנת, בטטה וגבינת עיזים, שחוץ מלהיות טעימה ומפנקת, היא מתבשלת כולה בסיר אחד בלבד. גם הרווחתם מנה מצוינת, וגם בקושי לכלכתם את המטבח. על לא דבר

שף קובי אביטן, מסעדת רפאלו | mako אוכל | פורסם 18/02/18 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 141 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

חצי חבילת ספגטי (250 גרם)

2 שיני שום, קצוצות דק

100 גרם בטטה, קלופה לרצועות בעזרת קולפן

רבע כפית אגוז מוסקט

כפית שטוחה מלח

חצי כפית פלפל שחור טחון

שליש כוס שמנת מתוקה

3 כוסות מים

100 גרם גבינת עיזים (מהסוג שמגיע בגליל)

אופן ההכנה:

1 שמים את כל המרכיבים למעט גבינת העזים בסיר ומביאים לרתיחה.

>> עוד מתכונים לפסטה בסיר אחד

2 מבשלים 6-8 דקות במכסה פתוח על אש גדולה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה מוכנה.

3 מכבים את האש, מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד שהיא נמסה.

*ניתן להוסיף עירית קצוצה ופרוסות שקדים קלויים.

רפאלו - שמנת, בטטה וגבינת עיזים אחרי (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
פסטה שמנת, בטטה וגבינת עזים מוכנה |צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל