יח``צ׃ יחסי ציבור
פנה ברוטב עגבניות מיובשות
עם פלפל קלוי ועלי מרווה
טארק שהואן | null
| פורסם 06/08/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
500 גרם פסטה פנה מבושלת במים חמים עד דרגת אל דנטה
5 שיני שום קצוצות
1 בצל לבן קצוץ
כף עלי מרווה
3 כפות עגבניות מיובשות
3 גמבה אדומה
חצי ליטר שמנת מתוקה
מלח פלפל שחור גרוס לפי הטעם
קורט אגוז מוסקט
100 גרם חמאה
100 גרם גבינת עיזים איכותית
אופן ההכנה:
1 במחבת מחממים חמאה ומטגנים שום, מרווה ובצל 2 דקות. מוסיפים את הגמבה ומבשלים 4 דקות נספות. 2. מוספים את השמנת ומתבלים עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מבשלים 7 דקות ואז מוסיפים את העגבניות המיובשות. 3. בודקים טעמים ומוסיפים את הפסטה. להגשה מגרדים מעל את גבינת העיזים.