יח``צ׃  יחסי ציבור

פנה ברוטב עגבניות מיובשות

עם פלפל קלוי ועלי מרווה

טארק שהואן | null | פורסם 06/08/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 25 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם פסטה פנה מבושלת במים חמים עד דרגת אל דנטה

5 שיני שום קצוצות

1 בצל לבן קצוץ

כף עלי מרווה

3 כפות עגבניות מיובשות

3 גמבה אדומה

חצי ליטר שמנת מתוקה

מלח פלפל שחור גרוס לפי הטעם

קורט אגוז מוסקט

100 גרם חמאה

100 גרם גבינת עיזים איכותית

אופן ההכנה:

1 במחבת מחממים חמאה ומטגנים שום, מרווה ובצל 2 דקות. מוסיפים את הגמבה ומבשלים 4 דקות נספות. 2. מוספים את השמנת ומתבלים עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מבשלים 7 דקות ואז מוסיפים את העגבניות המיובשות. 3. בודקים טעמים ומוסיפים את הפסטה. להגשה מגרדים מעל את גבינת העיזים.