צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

סלט פסטה עם עגבניות וגבינות

מי שאוהב חגיגות צבע בצלחת ישמח להכין את סלט הפסטה הפשוט והטעים הזה, שמכיל שלושה סוגי עגבניות, שני סוגי גבינות והרבה שום, שמן זית ובזיליקום ברבע שעה עבודה

אתי לוי | מאסטר שף VIP | פורסם 02/02/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 25 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

מרכיבים:

400 גרם פסטה קצרה

5 עגבניות צהובות

5 עגבניות שרי אדומות

4 עגבניות תמר קטנות

8 זיתי קלמטה

עלי בזיליקום

5 שיני שום

שמן זית

מלח

פלפל

פלפלים אדומים קטנים מוחמצים

כף חומץ יין לבן

גבינת מוצרלה לפי הטעם

גבינת חלומי חתוכה לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ, מטוגנת קלות במחבת

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל האריזה. 

2 חותכים את כל העגבניות לחצי ומניחים בצד. מוציאים את החרצנים מהזיתים.

3 במכתש ועלי כותשים כמה עלי בזיליקום, שום ומעט שמן זית ומלח.

4 מעבירים את הפסטה לקערה גדולה. מוסיפים את העגבניות וקורעים ביד כמה עלי בזיליקום. מוסיפים את הזיתים ואת הפלפלים האדומים המוחמצים, מתבלים במלח, פלפל, שמן זית וחומץ.

5 קורעים את המוצרלה לחתיכות וביחד עם החלומי המטוגנת מוסיפים לקערה. מפזרים מעל את רוטב הבזיליקום ומזלפים מעל שמן זית.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

 

>> סלט פסטה וגבינה צפתית