תמונת AVI׃ none
פסטה בתנור
מנת פסטה אפויה וטעימה להפליא עם חצילים, אנשובי ושלל גבינות שנמסות בתנור
חיים כהן | מבשלים ביחד
| פורסם 09/02/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (8 מנות):
1 חבילת פסטה כונכיות
1 חציל
2-3 פילטים של אנשובי
שמן זית
חמאה
פירורי לחם
1 כדור מוצרלה
פרמזן
גבינות נוספות לפי הטעם
כלים
סיר פסטה
קערות ערבוב
תבנית פירקס
מחבת טפלון
כפות
צלחות הגשה
סכיני שף
קרשי חיתוך
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הפסטה עד מידת עשייה של 80% ומעבירים לקערת ערבוב.
2 על משטח עבודה מועכים את האנשובי עם שמן זית ומצרפים לקערה. מוסיפים גבינות.
3 חותכים חציל לקוביות ומטגנים על שמן זית עד שמשחים. מצרפים לקערה.
4 משמנים עם חמאה את התבנית ומפזרים פירורי לחם. מעבירים את תכולת הקערה לתבנית, מפזרים מעל פירורי לחם וגבינה מגורדת.
5 אופים כ-20 דקות על 170 מעלות.