צילום׃ Johanna Goodyear, Istock
פטוצ'יני גבינות מתוקות
פסטה מקורית וטעימה במיוחד ברוטב מתקתק של גבינות, דבש וקינמון
שאול בן אדרת | mako
| פורסם 17/06/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
250 גרם פטוצ'יני
לרוטב
2 כפות חמאה
1 כוס שמנת מתוקה
50 גרם גבינה צפתית
50 גרם גבינת שמנת
50 גרם גבינה צהובה שוויצרית מתוקה (אפשר להשתמש גם בגבינת עיזים)
2 כפות דבש תמרים
2 כפות צימוקים
1 מקל קינמון
3 כפות פקאנים מסוכרים קצוצים
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הפטוצ'יני לפי הוראות יצרן לדרגת אל דנטה. מוציאים, מסננים ומניחים בצד.
2 מבשלים את כל המצרכים של הרוטב למשך 5 דקות על אש נמוכה. מצמצמים את הרוטב ומערבבים עם הפטוצ'יני.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!