תבשיל בשר ופסטה
הגירסה המשודרגת של רוטב הבולונז בתבשיל בשר ועגבניות בניחוחות רוזמרין
חיים כהן | מבשלים ביחד
| פורסם 03/03/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
½ ק"ג בשר טחון
3 כפות שמן זית
קמצוץ רוזמרין טרי קצוץ
2 כף רסק עגבניות
2 עגבניות מגורדות בפומפיה
1 חבילה פסטה ספגטי
מלח ים
פלפל שחור
כלים
מטחנת בשר
קירשי חיתוך
סכין פירוק
סכיני שף
פומפיה
סיר פסטה
מחבת טפלון ביינונית
צלחת הגשה
אופן ההכנה:
1 מביאים סיר מים גדול לרתיחה ומבשלים את הפסטה.
2 במקביל מבשלים את הבשר בסיר עם מעט מים, רוזמרין ומלח במשך 8 דקות.
3 מוסיפים עגבניות מגורדות, רסק עגבניות, מלח ופלפל שחור ומבשלים כ-7 דקות.
4 כשהפסטה מוכנה מצרפים אותה למחבת ומקפיצים כדי לחבר בין הרוטב לפסטה.