תבשיל בשר ופסטה

הגירסה המשודרגת של רוטב הבולונז בתבשיל בשר ועגבניות בניחוחות רוזמרין

חיים כהן | מבשלים ביחד | פורסם 03/03/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.9 46 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

½ ק"ג בשר טחון

3 כפות שמן זית

קמצוץ רוזמרין טרי קצוץ

2 כף רסק עגבניות

2 עגבניות מגורדות בפומפיה

1 חבילה פסטה ספגטי

מלח ים

פלפל שחור

כלים

מטחנת בשר

קירשי חיתוך

סכין פירוק

סכיני שף

פומפיה

סיר פסטה

מחבת טפלון ביינונית

צלחת הגשה

אופן ההכנה:

1 מביאים סיר מים גדול לרתיחה ומבשלים את הפסטה.

2 במקביל מבשלים את הבשר בסיר עם מעט מים, רוזמרין ומלח במשך 8 דקות. 

3 מוסיפים עגבניות מגורדות, רסק עגבניות, מלח ופלפל שחור ומבשלים כ-7 דקות.

4 כשהפסטה מוכנה מצרפים אותה למחבת ומקפיצים כדי לחבר בין הרוטב לפסטה.