פסטה קיצית עם זוקיני ויין לבן

קראתם תחזית השבוע? כי החזאים מדברים על גל חום קשוח ביותר. מיד אחרי תחזיות כאלה אנחנו שואלים את עצמנו מה נאכל, ובדרך כלל זה מסתכם בסלט מהיר. אז לא עוד: הנה מתכון קיצי וקליל לפסטה עם המון דברים טובים

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 23/08/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 65 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

חבילת פסטה לינגוויני

2 כפות שמן זית

2 זוקיני, חתוכים לרצועות

5 שיני שום, פרוסות

2 כוסות עגבניות שרי חצויות

כפית מלח

כפית פלפל שחור גרוס

כף קליפת לימון מגוררת

חצי כוס ממי הבישול של הפסטה

חצי כוס יין לבן

כוס עלי בזיליקום, ללא הגבעולים

1 כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן, מסננים ושומרים חצי כוס ממי הבישול.

2 מחממים במחבת את שמן הזית ומוסיפים את הזוקיני, השום ועגבניות השרי. מערבבים, מוסיפים מלח, פלפל שחור, קליפת לימון, את מי הבישול והיין הלבן, ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפסטה המוכנה, הבזיליקום והפטרוזיליה. מערבבים היטב ומגישים.

* מומלץ להגיש עם גבינת פרמזן מגוררת מעל.