צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

רביולי במילוי לוקוס

תמיד רציתם להכין לבד בצק לפסטה והתעצלתם? דפי רביולי מבצק פסטה טרי ממולאים בלוקוס, בצל ירוק ושמנת הם מנה מוצלחת לסיפתח

איה קרמרמן | מאסטר שף VIP | פורסם 11/02/15 
  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבצק הרביולי:

200 גרם קמח

2 ביצים

מלח

2 כפיות שמן זית

למלית הדג:

שמן זית

בצל ירוק

נתחי דג לוקוס, קצוצים

מלח

פלפל

שמנת מתוקה לבישול

לרוטב:

שמן זית

בצל ירוק

פטריות

מלח

פלפל

שמנת מתוקה לבישול

אופן ההכנה:

1 לשים את החומרים היטב עד ליצירת בצק. מכניסים למקרר.

2 במחבת מטגנים בצל ירוק, מוסיפים את נתחי הלוקוס ומטגנים, מתבלים ומוסיפים שמנת מתוקה. מבשלים ומצננים.

3 כעבור חצי שעה מוציאים, מרדדים את בצק הרביולי עם מערוך או מכונת פסטה ומקמחים היטב. מחלקים את בצק הפסטה לשניים.

4 מניחים מהמילוי על הבצק, מורחים עם ביצה כדי שיידבק, מניחים עוד דף של בצק וסוגרים. שומרים שלא ייכנס אוויר לרביולי.

5 בסיר עם מים רותחים ומעט מלח מכניסים את הרביולי. מוציאים אחרי כמה דקות כשהם צפים.

6 הרוטב: במחבת מטגנים את כל המרכיבים. מוסיפים את הרביולי המוכנים לספיגת טעמים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.