רביולי במילוי לוקוס
תמיד רציתם להכין לבד בצק לפסטה והתעצלתם? דפי רביולי מבצק פסטה טרי ממולאים בלוקוס, בצל ירוק ושמנת הם מנה מוצלחת לסיפתח
- זמן עבודהשעה וחצי
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לבצק הרביולי:
200 גרם קמח
2 ביצים
מלח
2 כפיות שמן זית
למלית הדג:
שמן זית
בצל ירוק
נתחי דג לוקוס, קצוצים
מלח
פלפל
שמנת מתוקה לבישול
לרוטב:
שמן זית
בצל ירוק
פטריות
מלח
פלפל
שמנת מתוקה לבישול
אופן ההכנה:
1 לשים את החומרים היטב עד ליצירת בצק. מכניסים למקרר.
2 במחבת מטגנים בצל ירוק, מוסיפים את נתחי הלוקוס ומטגנים, מתבלים ומוסיפים שמנת מתוקה. מבשלים ומצננים.
3 כעבור חצי שעה מוציאים, מרדדים את בצק הרביולי עם מערוך או מכונת פסטה ומקמחים היטב. מחלקים את בצק הפסטה לשניים.
4 מניחים מהמילוי על הבצק, מורחים עם ביצה כדי שיידבק, מניחים עוד דף של בצק וסוגרים. שומרים שלא ייכנס אוויר לרביולי.
5 בסיר עם מים רותחים ומעט מלח מכניסים את הרביולי. מוציאים אחרי כמה דקות כשהם צפים.
6 הרוטב: במחבת מטגנים את כל המרכיבים. מוסיפים את הרביולי המוכנים לספיגת טעמים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.