צילום׃ solucionfotografica, Istock
רביולי ברוטב שמנת
רביולי מעולה ברוטב שמנת, פרמז'ן ויין לבן - מנה אלגנטית וטעימה
שי עשהאל | תוכנית הבוקר של קשת
| פורסם 24/06/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
500 גרם רביולי
1 כפית חמאה
2 כפות שמן זית
3 שיני שום כתושות
¾ כוס יין לבן
750 cc שמנת מתוקה
מלח
פלפל שחור גרוס
אגוז מוסקט
פרמז'ן
אופן ההכנה:
1 מרתיחים 5 ליטר מים ומבשלים את הרביולי עד לדרגת אל-דנטה.
2 במקביל מחממים את החמאה/שמן הזית ומאדים את השום קלות.
3 מוסיפים את היין ומרכזים. מוסיפים את השמנת ומרכזים.
4 מתבלים ומוסיפים את הרביולי המבושל. מוסיפים את הפרמז'ן ומגישים חם.