צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
פסטה מחיטה מלאה ברוטב בטטה
גם אם אתם אוכלים בריא, אתם ממש לא צריכים להתנזר מפסטה: קונים פסטה מחיטה מלאה במקום פסטה רגילה, ומכינים רוטב בטטה מזין עם חלב קוקוס, בצל וסויה
ליה שומרון פינדר, יועצת קולינרית | mako אוכל
| פורסם 27/08/13
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
חבילה של פסטה מחיטה מלאה
בטטה בינונית אפויה (כ-200 גרם)
שן שום
11/2 כוסות חלב קוקוס
2 כפות סויה
בצל גדול
2 כפות שמן זית
חופן כוסברה קצוצה גס
כפית שמן שומשום
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1 במים רותחים מבשלים פסטה על פי הוראות היצרן.
2 בבלנדר מערבבים את הבטטה, השום, חלב הקוקוס והסויה.
3 פורסים את הבצל לרצועות.
4 מחממים שמן זית במחבת, מקפיצים את הבצל, מוסיפים את הרוטב ומחממים במשך 2-3 דקות תוך כדי ערבוב.
5 מוסיפים את הכוסברה והפסטה ומקפיצים.
6 מורידים מהאש ומוסיפים את שמן השומשום.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
* ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.