צילום׃ רעות עזר-אסרף, mako אוכל

עוף וספגטי בסיר אחד

לפעמים אנחנו בעצמנו מופתעים אילו מנות טעימות אפשר להכין עם כל כך מעט מצרכים, שהם כל כך כל כך זמינים. אבל הנה, מדובר בעובדה: הסיר המהמם הזה לא ידרוש מכם הרבה, וייתן לכם טונות של אהבה

רעות עזר-אסרף | mako אוכל | פורסם 26/08/19 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 390 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

500 גרם מקרוני

6 שוקי עוף

חצי כוס שמן זית

2 בצלים לבנים, קצוצים דק

מלח

פלפל שחור גרוס

3 כפות סילאן

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן. שומרים כוס ממי הבישול ומסננים.

2 מטגנים את הבצל עד להשחמה בסיר רחב שיכול להיכנס לתנור.

3 מוסיפים את העוף, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס וצורבים היטב את העוף משני הצדדים.

4 מעבירים את הספגטי המבושל לסיר עם העוף ומערבבים היטב עד שהפסטה מכוסה כולה בשומן.

5 מחממים תנור ל-160 מעלות.

6 מוהלים את הסילאן בכוס מי הבישול ששמרנו ויוצקים לתוך הסיר עם הפסטה והעוף.

7 מכסים היטב בנייר כסף ומכניסים לתנור לשעתיים.