רביולי מטוגן ממולא בחזה עוף קצוץ במרינדה
רביולי מטוגן ממולא בחזה עוף קצוץ במרינדה חמוצה מתוקה. מה שמיוחד ברביולי הזה שהרוטב נמצא כבר בפנים (מהמרינדה של העוף), והציפוי הקראנצ'י מהפנקו המטוגן עושה את העבודה
- זמן עבודהעד שעתיים
- זמן הכנהיותר משעתיים
- רמת קושינדרשת מיומנות
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
לבצק פסטה:
2 כוסות קמח מנופה
2 כפות שמן זית
1/4 כוס מים
1/2 כפית מלח
1 חלמון
1/2 כפית אורגנו מיובש
לחזה עוף במרינדה:
שלושה נתחי חזה עוף
3 כפות דבש
2 כפות חרדל רגיל
1/2 כפית חרדל דיז'ון
11/2 ממרח לימון כבוש
1/2 לימון סחוט
כפית טריאקי
קורט אבקת ג'ינג'ר
מלח
לציפוי:
1 ביצה
1 כפית מים
חבילת פירורי פנקו
3כפות קמח
1 כפית מלח
אופן ההכנה:
לילה לפני מכינים את החזה עוף במרינדה:
לשים את כל החומרים בקערה לבצק חלק
מרדדים את הבצק לעלה דק וארוך.
את החזה עוף קוצצים לחתיכות גסות מחזירים לקערה ושופכים את כל הרוטב שנשאר מהמרינדה. ביחד עם החזה הקצוץ.
במקביל מחממים שמן עמוק.
על רצועת הפסטה מוזגים כפית מהחזה עוף הקצוץ במרחקים של 2.5 סנטימטרים אחד מהשני עד שמגיעים לחצי מהאורך של הרצועה, סוגרים את החצי הריק מעל החצי המלא וקורצים עיגולים בעזרת רינג בצורת שמש (אפשר כל סוג אחר שרק רוצים), מהדקים עם הידיים את קצוות הרביולי כדי שלא יפתח בטיגון.
לשלב הטיגון:
מערבבים את הפנקו עם הקמח והמלח
טורפים את הביצה ביחד עם המים.
טובלים את הרביולי ומכניסים לשמן עד ששני הצדדים נעשים בצבע זהוב חום.