רביולי שוקולד לבן ברוטב תותים וברנדי
מתכון מבושם לאוהבי התותים והשוקולד
- זמן עבודהעד שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
250 גרם קמח
2 ביצים
כף שמן
2 כפות מים
קורט מלח
100 גרם שוקולד לבן קצוץ לקוביות קטנות של ס"מXס"מ
4 כפות מסקרפונה
כפית אבקת סוכר
200 גרם תותים
100 גרם סוכר
כף ברנדי או יותר לפי הטעם
אופן ההכנה:
מעבדים את חומרי הבצק במעבד מזון עד שמתקבל גוש בצק אחיד, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים, ומרדדים עד לשלב 6
מערבבים את קוביות השוקולד הלבן גבינת המסקרפונה ואבקת סוכר
שמים מהמילוי על יריעה אחת, מרטיבים מעט את הבצק מסביב למילוי לצורך הדבקת העלים,מניחים עוד יריעה מעל וחותכים את הצורה הרצויה.
מהדקים את הקצוות של הרביולי ושמים במים רותחים 4-5 דקות עד שהם צפים.
קוצצים את התותים לקוביות קטנות ומבשלים עם הסוכר מביאים לרתיחה ולאחר מכן כחצי שעה על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך לקראת הסוף מוסיפים את הברנדי
מעבירים את הרביולי לצלחת הגשה ומזלפים מעל את רוטב התותים