צילום׃ גיל גוטקין, mako אוכל

פסטה פירורי לחם מהירה והכי טעימה בעולם

יש מנות של עשרות מרכיבים שאנחנו מורידים בפניהן את הכובע - אבל החוכמה האמיתית היא להצליח לכבוש פסגות עם 5 מרכיבים בלבד, והכנה של כמה דקות. כאן במדור תקבלו בדיוק את זה - המתכונים הכי טובים ב-5 מרכיבים

גיל גוטקין | mako אוכל | פורסם 14/08/18 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 229 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 חבילת פסטה ארוכה (ספגטי, פטוצ'יני)

5 שיני שום

3 ענפי תימין

חצי כוס שמן זית

חצי כוס פירורי לחם

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה.

מתכונים לראש השנה

2 בזמן שהפסטה מתבשלת קוצצים את שיני השום דק ומפרידים את העלים מענפי התימין.

3 מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את השום הקצוץ כדקה. נזהרים שלא יישרף. מוסיפים את עלי התימין ופירורי הלחם ומטגנים 2-3 דקות, עד שפירורי הלחם מזהיבים מעט. מוסיפים מעט מלח ופלפל ומכבים את האש.

4 מסננים את הפסטה המבושלת, מערבבים עם תערובת פירורי הלחם ומגישים.