צילום׃ גיל גוטקין, mako אוכל
פסטה פירורי לחם מהירה והכי טעימה בעולם
יש מנות של עשרות מרכיבים שאנחנו מורידים בפניהן את הכובע - אבל החוכמה האמיתית היא להצליח לכבוש פסגות עם 5 מרכיבים בלבד, והכנה של כמה דקות. כאן במדור תקבלו בדיוק את זה - המתכונים הכי טובים ב-5 מרכיבים
גיל גוטקין | mako אוכל
| פורסם 14/08/18
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
1 חבילת פסטה ארוכה (ספגטי, פטוצ'יני)
5 שיני שום
3 ענפי תימין
חצי כוס שמן זית
חצי כוס פירורי לחם
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה.
2 בזמן שהפסטה מתבשלת קוצצים את שיני השום דק ומפרידים את העלים מענפי התימין.
3 מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את השום הקצוץ כדקה. נזהרים שלא יישרף. מוסיפים את עלי התימין ופירורי הלחם ומטגנים 2-3 דקות, עד שפירורי הלחם מזהיבים מעט. מוסיפים מעט מלח ופלפל ומכבים את האש.
4 מסננים את הפסטה המבושלת, מערבבים עם תערובת פירורי הלחם ומגישים.