צילום׃ רועי ברקוביץ'

פסטה עם בשר טחון

כולם יודעים שפסטה ובשר טחון זה שילוב מעולה. בואו לראות מה קורה כשמורידים את רוטב העגבניות ומוסיפים פטריות טריות

אינה קראבצקי | גורמה בפיתה | פורסם 16/06/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.2 49 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

חבילה של ספגטי מקמח מלא

600 גרם בשר (מספר 5, כתף, קפוא)

4 בצלים גדולים פרוסים לפרוסות דקות

חצי חבילת פטריות שמפיניון קצוצות דק

6 שיני שום קלופות ופרוסות

מעט שמן

כף מלח

1/2 כפית פלפל

כלים

סיר

מטחנת בשר

מחבת גדולה

קערה

כף עץ

מצקת

סיר

מסננת

אופן ההכנה:

1 מבשלים בסיר את נתח הבשר עם מים כשעה וחצי.

2 טוחנים את הבשר במטחנה.

3 מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

4 מוציאים את הבצל המטוגן וטוחנים אותו. מערבבים את הבצל הטחון עם תערובת הבשר.

5 שמים במחבת שבה טוגן הבצל את השום, מוסיפים את תערובת הבשר ומעט שמן ומטגנים עד לסגירתו של הבשר.

6 מכינים פסטה לפי הוראות יצרן.

7 מוסיפים למחבת שתי כפות מהמים שבהם התבשלה הפסטה, פטריות, מלח ופלפל ומערבבים.

8 מוסיפים את הפסטה המוכנה למחבת, מערבבים ומגישים.

>> מאסטר שף עונה 2 - הצילומים כבר התחילו!

>> מתכוני גורמה בפיתה