רביולי ערמונים ברוטב שמנת וסלק
רביולי ממולא קרם ערמונים ושוחה ברוטב סגול של סלק ושמנת מתוקה. תענוג לעיניים וללשון
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
לרביולי:
כוס קמח
ביצה אחת גדולה
למילוי:
15 ערמונים (מוכנים בוואקום)
50 גרם חמאה
2 כפות גבינת מסקרפונה
1 כף גבינת טוב טעם
אגוז מוסקט
מלח ופלפל
לרוטב:
סלק גדול מקולף וחתוך לקוביות קטנות
מיכל שמנת מתוקה
אגוז מוסקט
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1 לרוטב: מטגנים את קוביות הסלק עם החמאה עד שהסלק מתרכך. מוסיפים את מיכל השמנת המתוקה, המלח, הפלפל והאגוז מוסקט.
2 למילוי: מגרדים על פומפייה את הערמונים ומערבבים אותם עם חמאה, מסקרפונה, גבינה למילוי, אגוז מוסקט, מלח ופלפל, ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
3 לרביולי: מערבבים את הקמח והביצה עד לקבלת בצק אחיד. מקמחים ומעבירים את בצק דרך מכונת פסטה, עד לקבלת דפי בצק דקים.
4 בעזרת חותכן חורצים עיגולים מהבצק. מניחים במרכז כל עיגול שני כף מהמילוי וסוגרים בעזרת עיגול נוסף. מהדקים טוב בצדדים.
5 מבשלים את הרביולי במי מלח כמה דקות עד שהם צפים. מסננים היטב ומכניסים לרוטב הסגול.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!