צילום׃ דרור עינב, mako אוכל
סלט אטריות ביצים ברוטב חמאת בוטנים
את האמת, נשאר לכם כוח לבשל אחרי השבועות האחרונים? אם התשובה היא שלילית, בטח תשמחו לקראת הסלט הזה: אווירה אסייתית, ממש מעט עבודה - ועכשיו רק נשאר להחליט אם לאכול אותו חם או קר, בבית או בקופסה למשרד
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 17/01/22
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
חבילת אטריות ביצים בינוניות (250 גרם)
חצי חבילת חמאת בוטנים עם חתיכות בוטנים
5 כפות רוטב סויה
2 כפות שמן שומשום
2 כפות חומץ אורז
2 שיני שום, כתושות
3 ס"מ ג'ינג'ר, מגורר
להגשה:
כוס בצל ירוק, קצוץ דק
חופן בוטנים קלויים, קצוצים גס
אופן ההכנה:
1 מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן.
2 מכינים את הרוטב: מערבבים היטב בקערה את כל שאר המרכיבים עד לקבלת לרוטב אחיד.
3 מוסיפים את הרוטב לאטריות ומערבבים עד שהן עטופות לחלוטין. מקשטים בבצל הירוק ובבוטנים ומגישים חם או קר.
>> בשבוע שעבר תקתקנו ספגטי ברוטב עגבניות שרי צלויות ושום אפוי