צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

פסטה עם קציצות עסיסיות

מתי בפעם האחרונה הכנתם פסטה עם כדורי בשר ממש אבל ממש טובים? מוסיפים אליהם תפוח אדמה ומקבלים מנה משביעה וטעימה במיוחד. כך תכינו אותה - צעד אחר צעד

יניב פרטוש תמיר | ברילה | פורסם 09/02/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.9 111 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 חבילה של קונכיות פסטה

קילו בשר בקר טחון

תפוח אדמה

בצל, קצוץ

1/2 צרור פטרוזיליה, קצוץ

מלח

פלפל שחור

3 צנצנות של רוטב עגבניות מוכן, או רוטב עגבניות ביתי

אופן ההכנה:

>> רוצים לזכות בקורס בישול באיטליה על חשבוננו? לחצו כאן

1 מגרדים בפומפייה את תפוח האדמה ומערבבים יחד עם הבשר הטחון, הבצל והפטרוזיליה הקצוצה. מתבלים במלח ופלפל, מכדררים את התערובת לקציצות קטנות ומניחים בצד.

קציצות בקר עם קונכיות פסטה - אופן ההכנה 1 (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
מכינים את תערובת הקציצות|צילום: אסף אמברם, mako אוכל
קציצות בקר עם קונכיות פסטה - אופן ההכנה 2 (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
מכדררים לכדורים|צילום: אסף אמברם, mako אוכל

2 מחממים את רוטב העגבניות בסיר (או מכינים רוטב עגבניות ביתי). כשהרוטב חם מוסיפים לתוכו את הקציצות ומבשלים על להבה נמוכה כשעה. טועמים ומשפרים טעם.

3 מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן. 

קציצות בקר עם קונכיות פסטה - אופן ההכנה 3 (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
מכינים את הפסטה|צילום: אסף אמברם, mako אוכל

4 מניחים בקערה את הפסטה ויוצקים עליה את הקציצות והרוטב. מקשטים במעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

קציצות בקר עם קונכיות פסטה - אופן ההכנה 4 (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
מרכיבים ומגישים|צילום: אסף אמברם, mako אוכל

>> לכל מתכוני הפסטה במדור