צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
פסטה בולונז הודו
פסטה ברוטב בולונז עם טוויסט, בשר הודו שלא משמין כמו בקר אבל טעים לפחות כמוהו
נטע בירן | mako אוכל
| פורסם 06/08/12
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (34 מנות):
נתח ירך הודו טחון (כ-400 גרם)
2 גזרים קלופים
בצל יבש
2 עגבניות גדולות בשלות
כף שמן לטיגון
3 שיני שום קצוצות
4 כפות רכז עגבניות
כוס יין אדום יבש
פלפל ומלח
כ-200 גרם פסטה
אופן ההכנה:
1 קוצצים את הגזר, הבצל והעגבניות לקוביות קטנות.
2 בסיר מטגנים את הבשר הטחון עם השמן, ומפוררים את הבשר עם כף תוך כדי טיגון.
3 מוסיפים את הירקות הקצוצים והשום לסיר, מוסיפים רכז עגבניות , יין, פלפל ומלח.
4 מכסים ומבשלים עד שהירקות מתרככים, כעשרים דקות. אחר כך אפשר לפתוח את הסיר ולבשל עוד קצת עד שהנוזלים מצטמצמים מעט.
5 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. למנה זו מומלצת פסטה מסוג טליאטלה (שטוחה ורחבה). הכמות אחרי בישול היא כ-3 כוסות.
* הכלל בפסטה הוא שקודם מכינים את הרוטב ורק בסוף את הפסטה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
נטע בירן היא התזונאית של רשת הולמס פלייס